Wednesday, April 3, 2013

Tere tulemast!

2014: Projektiga liitus Kostivere Kool
Kontakt Riina Arunurm

2013: Projektiga ühines Gustav Adolfi Gümnaasium
Info ingrid.maadvere@gag.ee

2012: Koostööprojekti alustamine. Õpetaja, kooli raamatukogu töötaja, kes te soovite oma raamatuid siia veebi üles panna ja samaladset tegevust jätkata, siis olete oodatud koostööle. Ei ole mõtet luua igaühel oma veebi, teeme seda parem koos!
Info birgy.lorenz@pelgulinna.edu.ee

2011: Käesoleva projekti raames on Pelgulinna Gümnaasium (õpilased, õpetajad, raamatukogu töötaja) välja valikud 100 raamatut (kohustusliku ja ilukirjanduse vallast). Iga raamatu kohta leiate: viite autorile, raamatu lisainfole, autori ja raamatu pildid, võimalusel testid, arvamusted, mängude kui ka videod, animatsioonid, filmid, audioraamatud jne. Eesmärgiks oli testida QR ja MS TAG linkimist õppetegevuse toetamisel.

Projekt on ellu viidud Tiigrihüppe SA projekti innovaatline kool 2011 raames.

Projekti juht ja kontakt: Birgy Lorenz birgy.lorenz@pelgulinna.edu.ee

Soovitame koolide raamatukogudel kleepida raamatute vahele vajalikud QR koodid või MS TAG-id. Sellega luuakse otselink raamatu lisainfole. Vajaliku materjali leiab siit: http://tarkraamat.blogspot.com/p/kokkuvote.html

Õpetajale: See veeb on hea lisalugemise koht igale õpilasele, kuid aitab ka teil tundi elavndada läbi kokkukogutud videote, animatsioonide jms.
Õpilastele: Tutvu raamatu ja autoriga enne ja pärast lugemist. Loetust aitavad aru saada Miksikese lugemiskontrollid. Vahel leiad häid mõtteid ka inglise keelseltest materjalidest.
Lapsevanemale: Olge oma lastele toeks ja eeskujuks - loeme koos:)
.........................

Sissejuhatav nuputusülesanne:

Eesti autorid - kas sa tunned neid inimesi, kes on sulle nii palju rõõmu valmistanud?

No comments:

Post a Comment